Referierte Publikationen |
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Artikel in Zeitschriften (referiert) [1] |
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[Gie19b] | Giefer, L. A.; Lütjen, M.; Rohde, A.-K.; Freitag, M.: Determination of the Optimal State of Dough Fermentation in Bread Production by Using Optical Sensors and Deep Learning. In: Applied Sciences, 9(2019)20, pp. 16, DOI 10.3390/app9204266 |
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Nicht-referierte Publikationen |
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Artikel in Zeitschriften (nicht referiert) [2] |
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[Fit23] |
Fitzel, T.; Lütjen, M.; Arango Castellanos, J.; Freitag, M.; Stukenborg, F.: Künstliche Intelligenz für den Gärschrank. In: brot + backwaren, 2/2023, S. 50-53
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BibTeX
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[Fit22] |
Fitzel, T.; Lütjen, M.; Arango Castellanos, J.; Freitag, M.; Stukenborg, F.: Artificial intelligence for the fermentation chamber. In: baking + biscuit INTERNATIONAL, 6/2022, pp. 40-43
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BibTeX
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